+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Vezető nélküli szállítórendszerek
Biztonságos és hatékony anyagmozgatás

Vezető nélküli targoncák

Az automata, vezető nélküli targoncák (AGV-k) az automatizált raktárak főszereplői. Az intelligens automatizálási komponenseknek köszönhetően a már jól szériagépeket automatizáljuk és az Ön egyedi igényeire szabottan állítjuk be.

Automata magasraktári targoncáink napi 24 órában hatékonyan és biztonságosan látják el feladataikat – tökéletesen illeszkednek egy átgondolt rendszerbe. 

A vezető nélküli szállítójárművek (AGV) biztonságosan és hatékonyan oldja meg valamennyi szállítási feladatát – intelligens szoftverekkel vezérelve. 

Sikeres automatizálás vezető nélküli targoncákkal

Az Ön igényeire szabottan: önálló AGV vagy rendszerbe integrált megoldás

Vezető nélküli targoncáink (Automated Guided Vehicles - AGV) 2,5 tonna teherbírással teljesen automatikusan és biztonságosan szállítanak az Ön által meghatározott állomásra - a lézernavigációnak köszönhetően milliméter pontosan. A standard rutinfeladatok esetén idő és költség takarítható meg, alkalmazása csökkenti a szállítási sérüléseket. A vezető nélküli targoncák alkalmazásával hatékonyan és folyamatbiztosan végezheti szállítási feladatait, valamint erőforrásait optimálisan használhatja fel. Az AGV-t pontosan az Ön igényei szerint állítjuk össze: az Ön árukezelési rendszeréhez kapcsolva vagy önálló megoldásként. Ez az automata targonca megoldás egyénileg az adott környezetre szabható - együtt tud működni nagy sebességű kapukkal, szállítópályákkal vagy akár teherliftekkel. Az AGV-k könnyen integrálhatók az Ön termelési folyamataiba és biztonságosan használható vegyes üzemben.

A vezető nélküli targoncák alapját szériagépek alkotják

Automata targoncáink a sokéves tapasztalatot ötvözik az érett és innovatív technológiával. Annak érdekében, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelő AGV-t, megvizsgáljuk az Ön egyedi szállítási struktúráit és  megkeressük a megfelelő megoldások a folyamatok  optimalizálása érdekében és megtervezzük Önnek az optimális AGV alkalmazást. Célunk, hogy Időt és költséget takarítsunk meg Önnek a standard rutinfeladatok automatizálásával és csökkentsük a szállítások során elforduló károkat. Egy vezető nélküli szállítórendszer alkalmazásával Ön profitálhat a hatékony és folyamatbiztos szállítási folyamatokból, valamint a források optimális használatából. A díjnyertes Jungheinrich logisztikai interfész, a saját fejlesztésű interfész szoftver segítségével könnyen és egyszerűen össze tudjuk kapcsolni az AGV-t egyszerűen adott ERP vállalatirányítási rendszerrel. Logisztikai rendszerekért felelős szervizünk éjjel-nappal elérhető. Távoli hozzáféréssel ennek során gyors segítséget tudunk nyújtani. Így biztosítjuk a hatékony és egyszerű használatot bármikor.

Automata magasraktári targoncák szűkfolyosós raktárakhoz

Az automata magasraktári targoncák nagy kihívást jelentenek a raktártechnológiában. A teljes rendszer itt egy vagy több, magasraktári szériagépből kialakított AGV-ből,  állványrendszerből, biztonsági rendszerekből, valamint a raktár ellenőrzési rendszerből  (WCS) áll. Ezt egészítik ki a hozzátartozó rendszerek, mint például szállítópályák vagy további AGV-k. A padlóban elhelyezett többfrekvenciás vezetősínek és transzponderek biztosítják a folyosók hatékony tájékozódást. A szabványraklapok szállítása mellett az automata magasraktári targoncák különböző más perifériákat is vezérelhetnek, például a karbantartó terület kapuját. Éjjel-nappali üzemelés esetén az automatikus magasraktári targoncák tápellátását az állványon található áramsíneken keresztül lehet megvalósítani. Amennyiben egy AGV mellett dönt, egy nagy rendelkezésre állású rendszert előnyeit élvezheti. És ha valaha is probléma merülne fel, szervizünk segít Önnek a helyszínen vagy távoli hozzáféréssel.