Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ERD 220i grau
  • 1660 - 3760 mm
  • 2000 kg
  • Kategóriája legkompaktabb targoncája.
  • Tágas kezelőállás stabil háromoldali védelemmel.
  • Kifejezetten nagy igénybevételt jelentő tehergépjárműves használathoz van kialakítva.
  • A legjobb teljesítményértékek a piacon.
  • 3. állványszintig elérő rugalmas emelőoszlop.

ERD 220i

Az ERDi egy olyan innováció, amely egyetlen ipari anyagmozgató gépen belül számos követelményt teljesít. Két raklap kezelésére alkalmas targonca, amely az ultrakompakt méreteket maximális, acélból készült háromoldali védelemmel és tágas kezelőállással ötvözi. Ahol korábban egy nagy és nehéz akkumulátoredény volt, ott a kompakt lítiumion akkumulátormodulok most elegánsan illeszkednek a targonca formavilágába. Úttörő koncepció, amelyért a Jungheinrich számos díjat kapott. Külön kiemelendő a tehergépjármű környezetének felismerése: A targonca automatikusan lefékez, így az intenzív rámpamenet sokkal kevésbé megterhelő a hát számára. A tehergépjárművek gyengén megvilágított belső tereiben a fényszóró automatikusan bekapcsol, és megkönnyíti a raklapok felrakását. Amikor az átrakó raktárban csúcsforgalom van, az ERDi ultra-kompakt méretei révén nagyon kevés helyet vesz igénybe, miközben a targoncán utazók biztonságban vannak. Az ERDi két raklapot is fel tud helyezni egymásra, és a háromtagú emelőoszlopnak köszönhetően akár 3760 mm-es állványmagasságot is elér – ennél nagyobb teljesítmény nem lehetséges.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ERD 220i 2 000 kg 3 760 mm 12,5 km/h 2 358 mm 24 V