+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
48V Teaser Picture

Optimalizálja vállalkozását a jövőbe mutató lítiumion targoncákkal

Lítiumion targoncáink megfelelnek a modern, innovatív, sikeres vállalatok elvárásainak. Különösen a hatékonyság, a fenntarthatóság és a biztonság terén. A forradalmi töltőrendszertől kezdve az intuitív kezelésen át egészen a teljes ökológiai megoldásig. A lítiumion-technológia logikus választás a raktárak fejlesztése során. A Jungheinrich mértéket teremt a jelenben és a jövőben is.

Picture 24V Do not just buy

Ismerje meg először az előnyöket!

Innovatív, kibővített családunk büszke tagjai: Li-ion targoncáink.

Teljes flottánkban mindenki megtalálja a számára megfelelő gépet: villástargoncák, tolóoszlopos targoncák, vertikális komissiózó targoncák, magasraktári felrakógépek vagy vontatók. Mindegyik hatékony lítiumion akkumulátorral, nagy teljesítményre képesek és fenntarthatók. Válasszon Ön is igény szerint több mint 15 termékünk közül!

Lítiumion villástargoncák:

Lítiumion tolóoszlopos targoncák:

Vezető szolgáltatóként a lítiumion-technológia terén megkönnyítjük Önnek az átállást.


Váltson lítiumion targoncákra! Folyamatai optimalizálása révén időt és működési költséget nyerhet.

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele

Váltson lítiumion targoncákra és élvezze a lítiumion energia előnyeit!

Jungheinrich lítiumion targoncák széles választéka a lítiumion gyalogkíséretű targoncától vagy Li-ion villástargoncától egészen a Li-ion akkumulátorral szerelt tolóoszlopos targoncákig.

Lítiumion akkumulátoros gyalogkíséretű targoncáink kiválóan alkalmasak ki-és berakodásra, valamint alkalmankénti komissiózási feladatokra – minden magasságban és bármilyen hosszú útvonalon. Rövid szakaszokon gyalogkíséretű, közepes szakaszokon vegyesen gyalogkíséretű/ ráállós kivitelben vagy hosszabb szakaszokon akár vezetőülessel. Emellett kisebb igénybevétel esetére alapmodelljeinket ajánljuk.

Lítiumionos villástargoncáink szinte minden raktárban használhatók, mivel már hatékony sokoldalú tehtségként sok helyen bizonyítottak. Ha nagyon szűk helyen kell dolgozni, használja Li-ion tolóoszlopos targoncánkat, amely kompakt szerkezetének és változatos emelési magasságának köszönhetően új mértéket teremt az anyagmozgatásban.

Használja ki az elektromos meghajtás mellett a lítiumion akkumulátorok további előnyeit!

Gyors köztes töltés lehetősége pl. szünetekben, biztosítja a targonca folyamatos 24/7 rendelkezésre állását és növeli a mindennapos raktári műveletek rugalmasságát. Ez többműszakos és hosszú működési időt garantál. Csökkentse energiafogyasztását akár 20%-kal

Takarítson meg időt és pénzt, válassza lítiumionos targoncáinkat!