+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
EJE116i

Elektromos emelőkocsi 1.4 - 1.8t

  • 122 mm
  • 1 400 - 1 800 kg
  • Magas rendelkezésre állás az integrált Li-ion akkumulátornak köszönhetően
  • Különösen fordulékony és kompakt a csekély elülső résznek köszönhetően
  • Alacsony össztömeg
  • Ideális a teherautók ki- és berakodásához és mobil eszközként is
  • Beépített töltőberendezés a gyors töltéshez minden 230-V-csatlakozó aljzatnál

EJE 114i -118i

A különösen hatékony és fordulékony EJE 114i-118i gyalogkíséretű emelőkocsi alapkivitelben lítiumion energiaforrással rendelkezik, így a robosztusság és a gazdaságosság ideális kombinációját jelenti, melynek rugalmasságát a nagy hatásfokú akkumulátor technológia tovább növeli. A gépbe fixen beépített lítiumion akkumulátor még kompaktabb felépítést eredményez, illetve növeli a mozgékonyságot és csökkenti az össztömeget. Ezért ideális megoldást jelent szűk és tömegre érzékeny területeken, mint például rakodórámpákon, illetve a tehergépkocsival együtt szállítás esetén. Az integrált beépített töltőberendezéssel együtt bármely 230 V-os aljzatról egyszerűen tölthető, ezen kívül a lítiumion-technológia számos előnyt is kínál: karbantartásmentes, hosszú élettartam és a gyors- valamint köztes töltések megvalósítása a szünetekben és műszak végén. Ez 24/7 rendelkezésre állást eredményez és többműszakos üzemben rugalmas alkalmazást tesz lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features