Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
ESE120_Grauer_Hintergrund_1920x800_Pixel

Vezetőállásos emelőkocsi 2,0 t

  • 125 mm
  • 2000 kg
  • Menetirányra merőleges kezelőállás az ergonomikus munkavégzés érdekében
  • Ideális tehergépkocsik be- és kirakodásához és hosszabb távokhoz
  • Elektromos kormányzás a könnyű manőverezéshez
  • Nagy sebesség és dinamikus gyorsulás
  • A kormányszögállás és a kiválasztott menetprogram kijelzése

ESE 120

A strapabíró és komfortos ESE elektromos emelőkocsi ideális nehéz terhek közepes és hosszú távú szállítására, valamint tehergépkocsiba való be- és kirakodásra is. A menetirányra merőleges kezelőállás teljes körű kilátást biztosít és könnyű munkavégzést tesz lehetővé. Ez az előny elsősorban gyakori menetirányváltások esetén érvényesül, amit az elektromos kormányzás is megkönnyít. Az optimalizált ergonomikus munkahely csillapított rugózással tehermentesíti a kezelőt. Az ESE 120 lehajtható kezelőállása opcionálisan rugózott kialakítással is rendelhető, hogy védje a kezelőt az erősebb rázkódástól. A nagy teljesítményű motor nagy sebességet és dinamikus gyorsulást biztosít. Opcionális lítiumion-technológiánknak köszönhetően ez a komfortos erőgép folyamatosan rendelkezésre áll, többműszakos üzemeltetés esetén is. Mindezt a rövid töltési idő és a gyors köztes töltések teszik lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ESE 120 2 000 kg 125 mm 12,5 km/h 2 024 mm 24 V

Kapcsolódó termékek