+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
ESE 220-320_new

Vezetőüléses emelőkocsi 2,0 t

  • 125 mm
  • 2 000 kg
  • Oldalirányú vezetési pozíció az ergonomikus munkavégzés érdekében.
  • Kompakt kialakítás a rugalmas használat és a keskeny munkafolyosó érdekében.
  • Ideális tehergépjárművek be- és kirakodásához és hosszabb távokhoz.
  • Magas sebesség- és gyorsulási értékek.
  • Kormányállás-kijelző és kiválasztott menetprogram kijelző.

ESE 220-320

A strapabíró és komfortos 2-es és 3-as sorozatú ESE elektromos oldalüléses raklapemelők ideálisak nehéz terhek közepes és hosszú távú szállítására, valamint tehergépjárművek be- és kirakodására. A menetirányra merőleges kezelőállás teljes körű kilátást biztosít és könnyed munkavégzést tesz lehetővé. Ez az előny elsősorban gyakori menetirányváltások esetén érvényesül, amit az elektromos kormányzás is megkönnyít. A keskenyebb munkafolyosó révén az ESE rugalmas menettulajdonságokat biztosít, amelyeket az optimalizált, ergonomikus munkahely, valamint a multiPILOT-tal és a 4 colos kijelzővel megvalósuló intuitív, kényelmes kezelés tesz teljessé. A nagy teljesítményű motor nagy sebességet és dinamikus gyorsulást biztosít. Opcionális lítiumion-technológiánknak köszönhetően ezek a komfortos erőgépek folyamatosan rendelkezésre állnak, többműszakos üzemeltetés esetén is. Mindezt a rövid töltési idő és a gyors köztes töltések teszik lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ESE 220 2 000 kg 125 mm 12,5 km/h 2 009 mm 24 V
ESE 320 2 000 kg 125 mm 12,5 km/h 2 009 mm 24 V

Kapcsolódó termékek