+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
ESE220

Elektromos oldalüléses emelőkocsi 2.000 kg

  • 125 mm
  • 2 000 kg
  • Oldalirányú menetpozíció az ergonomikus munkavégzésért
  • Ideális tehergépjárművek be- és kirakodásához és hosszabb útszakaszon
  • Elektromos kormányzás a könnyű manővezeréshez
  • Magas sebesség és dinamikus gyorsulás
  • Kormányszög állásának kijelzése és menetprogram-választás a kijelzőn keresztül

ESE 220-320

A robusztus és kényelmes 1 - 3 sorozatú ESE elektromos emelőkocsik ideálisak nehéz terhek közepes és hosszú távú szállítására, valamint tehergépjárműbe törétnő be- és kirakodásra is. A menetirányhoz képest oldalirányú kezelőhely kialakítás kiváló kilátást biztosít, és lehetővé teszi a fáradtságmentes munkavégzést. Ez az előny elsősorban a gyakori menetirányváltás esetén érvényesül. Ezt még könnyebbé teszi az elektromos kormányzás.Az optimalizált ergonomikus munkahely csillapított rugózással tehermentesíti a kezelőt. A vezetőállások – felhajtható az ESE 1 esetén és fix az ESE 2 és 3 esetén – opcionálisan rugózással kaphatók, hogy védje a kezelőt az ütközésektől.A nagy teljesítményű motor gondoskodik a magas sebességről és a dinamikus gyorsulásról. Opcionális lítiumion- technológiánknak köszönhetően ezek a kényelmes erőgépek folyamatosan rendelkezésre állnak, többműszakos üzemeltetésben is. Rövid töltési idők és gyors közbenső töltések teszik mindezt lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model

Maximum
Load Capacity

Maximum
Lift (h3)

Travel
Speed

Overall
Length

Battery
Voltage

ESE 220

2000 kg

125 mm

12,5 km/h

2009 mm

24 V

ESE 320

2000 kg

125 mm

12,5 km/h

2009 mm

24 V