+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EJC 110

Gyalogkíséretű ­targonca 1,0 - 1,2t

  • 2 500 - 4 700 mm
  • 1 000 - 1 200 kg
  • Nagy teljesítményű, karbantartásmentes váltóáramú hajtómotor
  • Proporcionális hidraulika a finom emeléshez és a kétfokozatú süllyesztéshez
  • Fordulékony és kompakt a keskeny munkafolyosó szélességnek köszönhetően
  • Integrált töltőkészülék az akkumulátor egyszerű feltöltéséhez (opcionális)

EJC 110/ 112

A robusztus és könnyen kezelhető 1-es gyártási sorozatú EJC gyalogkíséretű targoncák eredményesen segítik a hatékony rakodási és szállítási feladatokat a raktárban. Kisméretű szélességükkel különösen alkalmasak rakományok zárt térben történő mozgatására. A lassúmenet funkció kiváló fordulékonyságot biztosít, amely lehetővé teszi a biztonságos manőverezést függőleges kezelőkar esetén is. A multifunkciós kezelőkar intuitív és mindkét oldalról használható, és segíti a kezelőt abban, hogy teljes mértékben a rakodásra koncentrálhasson. Ez hozzájárul a raktár nagyobb biztonságához. A rugalmas használat érdekében az EJC 1-es sorozata opcionálisan beépített töltőberendezéssel is felszerelhető, amellyel egy szabványos 230 V-os aljzatról egyszerűen és bármikor feltöltheti a hosszú élettartamú akkumulátorokat. A még nagyobb rugalmasság érdekében ezek a targoncák lítiumion technológiával is rendelhetők, így különösen rövid a töltési idő és nincs szükség karbantartásra.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EJC 110 1 000 kg 4 300 mm 6 km/h 1 822 mm 24 V
EJC 112 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 822 mm 24 V

Kapcsolódó termékek