+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
ERC 214_216 i

Elektromos gyalogkíséretű targonca 1,4 - 1,6t

  • 2 400 - 6 000 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Kompakt és nagy teljesítményű a Li-ion akkumulátornak köszönhetően.
  • Jobb helykihasználás a raktárban (keskenyebb munkafolyosók).
  • Nagy sebesség és maradvány teherbírás a jobb hatékonyság érdekében.
  • Intelligens rakodási asszisztensrendszerek a biztonság érdekében.
  • Okos ergonómiai megoldások a könnyű munkavégzéshez.

ERC 214i/ 216i

Az ERC i nagy teljesítményű elektromos raklapemelő alapfelszereltségéhez lítiumion technológia tartozik, amely forradalmi, rendkívül kompakt gépkialakítást tesz lehetővé. Ez a fordulékony targonca sokoldalúan használható és nagy magasságban, akár 6 méterig is biztonságosan elvégzi a be- és kitárolást. Közepes és hosszú szakaszokon kiválóan alkalmas áruszállításra és komissiózásra. A nagy haladási sebesség, a dinamikus gyorsulás és a kiemelkedő maradvány teherbírás révén maximális hatékonyság érhető el. A rakodási asszisztensrendszerek egyszerű és biztonságos tehermozgatást tesznek lehetővé. A tökéletes ergonómiáról a stabil és rugózott kezelőállás, valamint az automatikus központosításra képes smartPILOT kezelőrendszer gondoskodik, amellyel egy kézzel is irányítható a gép. A jól átlátható emelőoszlopnak és a védőtetőbe integrált panorámaüvegnek (opció) köszönhetően a teljes rakodási művelet alatt jó kilátást biztosított a kezelő számára. Számos opcióval és kiegészítő felszereltséggel rendelhető.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ERC 214i 1 400 kg 6 000 mm 7 km/h 2 389 mm 24 V
ERC 216i 1 600 kg 6 000 mm 7 km/h 2 389 mm 24 V

Kapcsolódó termékek