+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ECE 220_225

Komissiózó targonca 2,0 - 2,5t

  • 125 mm
  • 2 000 - 2 500 kg
  • Optimális komissiózási teljesítmény alacsony energiafogyasztás mellett
  • Nagy teljesítményű motor dinamikus gyorsulással
  • jetPILOT a személygépkocsiban megszokott intuitív kezelésért
  • Átfogó opciók az optimális munkahelyhez
  • easyPILOT félautomata távvezérlés (opcionális)

ECE 220/ 225

Rugalmas és hatékony 2-es sorozatú horizontális komissiózóink egyesítik a maximális komissiózási teljesítményt az optimális energiahatékonysággal és az első osztályú menetkomforttal. Különböző kezelési szintek segítségével játszva fedik le az egyéni raktári követelményeket. Komissiózás az ECE típussal – ez optimalizált komissiózási folyamatokat jelent maximális teljesítménnyel.Kényelmes, biztonságos és időveszteség nélküli komissiózás: különösen nagy kapacitású akkumulátorok garantálják a maximális komissiózási teljesítményt gazdaságos többműszakos üzemeltetésben is. A kompakt méretekkel rendelkező robusztus kialakítás teszi lehetővé a gyors kanyarodást a piacon elérhető legjobb gyorsulással. Egy hidraulikusan emelhető, csillapított vezetőállás kínál védelmet ütközések ellen.A tágas kezelőhely állítható magasságú multifunkcionális kormánykerékkel és könnyen elérhető kezelőelemekkel magas haladási kényelmet kínál. A szükséges biztonságról asszisztensrendszerek, mint DayLED nappali fény, Floor Spot vagy az opcionális curveCONTROL gondoskodnak.

Li-ion

Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

Features

Modellek áttekintése

Modell Maximális teherbíróképesség Maximális emelés (h3) Menet-
sebesség
Össz-
hossz
Akkumulátor-
feszültség 
ECE 2202000 kg125 mm12,5 km/h2420 mm24 V
ECE 2252500 kg125 mm12,5 km/h3670 mm24 V