+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ECE 310

Komissiózó targonca 1,0t

  • 750 mm
  • 1 000 kg
  • Maximális komissiózási teljesítmény 1.000 kg tömegig
  • Nagy teljesítményű motor dinamikus gyorsulással
  • jetPILOT a személygépkocsiban megszokott intuitív kezelésért
  • Kényelmes komissiózás ergonomikus emeléssel
  • easyPILOT félautomata távvezérlés (opcionális)

ECE 310

A megbízható és ergonomikus ECE 310 horizontális komissiózó targonca tökéletes választás a hátkímélő komissiózáshoz. Az emelhető teherrésznek köszönhetően az áru megfelelő magasságban helyezhető el. Ezen felül a gép magas komissiózási teljesítményre képes alacsony energiafogyasztás mellett.A „Red Dot-Award” díjat kapott jetPILOT multifunkcionális kezelőkar a precíz haladást, valamint zökkenőmentes váltást biztosít a különböző üzemmódok között. Intuitív kezelés és nagyfokú biztonság. Különböző felszereltségi csomagokkal rendelkező széles opciókatalógus kínál maximális rugalmasságot a hatékony napi munkavégzéshez.Dinamikus gyorsulás, biztonságos kanyarmenet és kiváló sebesség- és gyorsulási értékek komissiózó targoncáink további előnyei. Éppúgy, mint az egyedileg illeszthető munkahely, ami valamennyi kezelőelem könnyű elérhetőségével kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ECE 310 1 000 kg 750 mm 12,5 km/h 2 471 mm 24 V
ECE 310 HP 1 000 kg 750 mm 12,5 km/h 2 621 mm 24 V