Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ECE 320

Komissiózó targonca 2,0t

  • 750 mm
  • 2000 kg
  • Maximális komissiózási teljesítmény 2.000 kg teherig
  • Nagy teljesítményű motor dinamikus gyorsulással
  • jetPILOT a személygépkocsiban megszokott intuitív kezelésért
  • Hatékony és biztonságos komissiózás ollós emeléssel
  • Félautomata távvezérlés easyPILOT

ECE 320

Nagy teljesítményű és dinamikus ECE 320 típusú horizontális komissiózó targoncánk az emelhető ollós teherrésznek köszönhetően két raklapot is szállíthat, így tökéletes segédeszköz a biztonságos és hatékony komissiózáshoz. Az ergonomikus targoncakoncepció és a nagy műszaki teljesítmény kombinációja maximális komissiózási teljesítményt és optimális energiahatékonyságot biztosít. A nagy hatásfokú 3,2 kW-os motor a dinamikus gyorsuláson és végsebességen kívül különböző felszereltségi csomagokat is kínál a nagyobb komissiózási teljesítmény érdekében. A kezelő számára könnyen megszokható jetPILOT multifunkciós kormánykerék kényelmes kezelést tesz lehetővé, kíméli a nyakat és a gerincoszlopot. Az egyénre szabható munkahely optimális kilátást biztosít minden irányba és az optimálisan elhelyezett kezelőelemek megkönnyítik a munkát. A nagy teljesítményigényű, továbbfejlesztett komissiózási folyamatokhoz az ECE félautomata vezérlése távirányítással is működtethető – intsen búcsút a felesleges gyaloglásoknak.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ECE 320 2 000 kg 750 mm 14 km/h 3 747 mm 24 V
ECE 320 HP 2 000 kg 750 mm 14 km/h 3 897 mm 24 V