Content EFG-speciális 1

Elektromos homlokvillás targoncák

AZ EFG. ENERGIA NAGYBAN.

Most váltson lítium-ionnal rendelkező EFG-re: csereprémiummal és dupla-garanciával.

Fordulékony és sokoldaú EFG-ellensúlyos targoncáinknál mindent a maximális teljesítményre és minimális energiafelhasználásra fektettünk: Legújabb generációs váltóáramú motorok, maximális hatásfok PureEnergy-koncepcióval, termelékenységet fokozó ergonómia és optimális biztonság.

A Jungheinrich EFG járművekkel az átgondolt lítiumion technológiával véglegesen lehagyja a versenymezőnyt. Mert nagy teljesítmény, gyors töltési idők, karbantartásmentesség és különösen hosszú élettartam a Jungheinrich lítium-ion akkumulátorokat hosszú távon a leggazdaságosabb energiahordozókká teszik.

Erre mi Dupla-garancia:
Biztosítsa teljes lítium-ion-Power-t 6-hónapos elégedettségi garanciánkkal, valamint az 5-éves-garanciával a lítium-ion akkumulátoraira.

És továbbá egy dízel- vagy gázüzemű targonca, vagy egy savas ólomakkumulátorral rendelkező elektromos targonca Jungheinrich lítium-ion akkumulátorral rendelkező EFG járműre történő csere esetén kap egyedi csereprémiumot.

KÖZVETLENÜL AZ AJÁNLATOKHOZ


Az Ön EFG-előnyei:

Content EFG-speciális 2


Lítium-ion – előnye a versenyben.

Technológia vezető és gyártó által tökéletesítve.

Jungheinrich fejleszt és gyárt akkumulátorokat, töltőberendezéseket és minden kapcsolódó komponenst a targoncában. Így a rendszer minden része tökéletesen kommunikálhat egymással és maximális teljesítményt nyújtanak.

Az eredmény: Egy EFG esetén lítium-ionnal rendelkeznek a legtartósabb energiaforrással. Az ultragyors töltési időknek és a nulla karbantartási költségnek köszönhetően. A járművek szinte szünet nélkül alkalmazhatóak. A Power mindig teljesen elérhető. Nincs fáradtság, csak extrém magas élettartam.

Biztosítsa most a teljes lítium-ion-Power-t a Dupla-garancia

A Jungheinrich lítiumion technológiával lehagyja a konkurrenciát: max. teljesítmény akár 20 %-kal kisebb energiával.

A váltás sosem volt könnyebb.

Dupla garanciánkkal és egyedi csereprémiummal. 

Most végleg maga mögött hagyhatja a belső égéű motorokkal rendelkező targoncák régi idejét vagy a költséges ólom-sav-akkumulátorcserét. Mert a Jungheinrich lítium-ion-power maximális hatékonyságával és nulla karbantartási költségével egyszerűen lehagyja a versenymezőnyt.

Váltson most lítium-ion-technológiánkra és profitáljon vonzó vásárlási vagy bérleti ajánlatainkból csereprémiummal:

Content EFG-speciális 5

Elektromos targoncák – fordulékonyság és nagy teljesítmény

A könnyen irányítható, sokoldalú EFG targoncánkat kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel maximális teljesítményt érjen el: legújabb generációs váltóáramú motorok,  PureEnergy megoldás (legnagyobb hatékonyság), termelékenység-növelő ergonómia és optimális biztonsági felszereltség. Kétféle technológiával választható: innovatív Li-ion technológiával vagy hagyományos savas ólomakkumulátorral.

Fordulékony elektromos villástargoncáink erősségei különösen szűk helyeken érvényesülnek a raktárban. A kis és kompakt kialakításnak köszönhetően ezek a targoncák könnyen irányíthatók a szűkebb folyosókban is. Elsősorban beltérben használatosak, de a kültéri használat sem jelent problémát. További előnye, hogy az elektromos targoncákkal állványok is kiszolgálhatók, valamint rakodásra is kiválóan alkalmas, emelési magassága 2.300 - 7.500 milliméter között van emelőoszloptól függően. A teherbírása eléri az akár 5 tonnát. A mindennapi használat során a kezelők élvezhetik a targoncák kezelésének előnyeit – extra kényelem, teljes körű kilátás és átfogó asszisztens rendszerek, melyek védik a dolgozó, a rakományt és a raktárt.

Elektromos targoncák váltóáramú motorok

Az innovatív váltóáramú technika számos előnyt biztosít. Dinamikus kezelést és maximális rakodási teljesítményt garantál – még nagy terhelés esetén is. A nagyobb teljesítmény azonban nem jelent több fogyasztást: a regeneratív fékezés az energia 30 százalékát visszatáplálja az akkumulátorba. Ezzel az extra energiával az elektromos villástargoncák még több munkát képesek elvégezni egyetlen akkumulátor-töltéssel. Emellett a váltóáramú motorok nagyon alacsony karbantartást és üzemeltetési költségeket biztosítanak.

Akkumulátorok elektromos villástargoncákhoz

A targonca használatától függően érdemes a különböző akkumulátorok közül választani. Az úttörő lítiumion technológiánk előnye a gyorsabb töltési idő és a szinte teljes karbantartásmentesség. Továbbá a lítiumion akkumulátorok akár háromszor tovább tartanak, mint a hagyományos savas ólomakkumulátorok. Savas ólomakkumulátorral működő EFG targoncája van és szeretne minél előbb a jövőbe mutató Li-ion technológiára váltani? Ebben az esetben átépíttetheti gépét Li-ion meghajtásra.

Továbbra is a jól bevált savas ólomakkumulátort szeretné használni? Akkor a Jungheinrich elektromos targoncái a tökéletes megoldást biztosítják Önnek az ágazat egyedülálló 2műszak 1feltöltés garanciájával. A legújabb generációs váltóáramú motorral és az innovatív PURE ENERGY koncepcióval felszerelt targoncáink két műszakot teljesítenek egyben, akkumulátorcsere vagy köztes töltés nélkül. Ön drága időt, értékes energiát takarít meg és ezzel párhuzamosan csökkenti üzemeltetési költségeit.