Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ERE 225i

Elektromos raklapszállító emelőkocsi 2,5t

  • 122 mm
  • 2500 kg
  • Kategóriájának legrövidebb elektromos emelőkocsija rugalmas használatot tesz lehetővé.
  • A kétféle kezelőállás-változat minden raktári elrendezéshez megfelelő.
  • Kimagasló kezelői védelem a strapabíró acélváz és a háromoldali védelem révén.
  • Opcionális tehergépjármű-felismerés automatikus sebességcsökkentéssel és világításkapcsolással.

ERE 225i

Kategóriájának legrövidebb kezelőállásos gépeként a nagy teljesítményű ERE 2i elektromos emelőkocsi különösen alkalmas teherautók be- és kirakodására, valamint szűk raktárakban való használatra. Kompakt kialakításának és strapabíró felépítésének köszönhetően tökéletes targonca az átrakó raktárakban jellemző nagy igénybevételt jelentő feladatokhoz. Az ERE 225i erős, nagy gyorsulást és fürgeséget biztosító hajtómotorja maximális hatékonyságról gondoskodik, míg kompakt kialakítása intuitív haladást tesz lehetővé optimális rálátással az árura. A különböző kezelőállás-változatok és akkumulátorkapacitások nagy rugalmasságot biztosítanak minden ügyfélelváráshoz. A magas oldalvédővel rendelkező stabil váz és a tágas kezelőállás maximális biztonságot és kényelmet biztosítanak munkavégzés közben. A további kiforrott funkciók, például az automatikus sebességcsökkentéssel kombinált teherautó-felismerés és világításkapcsolás, minden helyzetben biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a munkát.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ERE 225i 2 500 kg 122 mm 12 km/h 2 139 mm 24 V