Stage Automatikus raktári rendszerek

Automatikus raktári rendszerek

Az automata rakodólapos vagy kisdarabárú tárolók egyesítik az állványt, a szoftvert és a kiszolgáló gépeket egyetlen rendszerré. Itt a nagy dinamika és a precíz működés fontos – miközben az energiahatékonyság is optimális lesz. Ha minden tökéletesen illeszkedik, az automatizálás gyorsan megtérül. 

Nagyobb teljesítmény és rugalmasság a jövő

Rövid rendelési ciklusok, kisebb rakományok, gyorsabb szállítási idő: az automata raktárak megfelelő megoldást bitosítanak a megnövekedett piaci igényekre. Nagyobb rakodási teljesítmény, gyorsaság és biztonság az anyagáramlás során, valamint a különböző rakományképző eszközök egyszerűbb kezelése.

Hatékony kisdarabáru tárolás

Az automata kisdarabáru tároló nagy sebességgel és precízen dolgozik, maximális teljesítményt biztosít optimális energiahatékonyság mellett. Az állványrendszer, a szoftver, a hozzájuk kapcsolódó szállítórendszer és a teljes rendszer középpontjában álló felrakógép tökéletes összhangban működik. 

Egyéni, igényalapú és rugalmas

Ami a kis alkatrészek tárolását illeti, az alkalmazástól függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Önnel együtt megtaláljuk a megoldást minden alkalmazásához – szükség esetén az Ön egyedi specifikációihoz igazítva.