+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage 24V Campaign 2020

Tegye inkább hatékonyabbá raktárát lítiumionos raklapszállítókkal!

Emelje egy szinttel magasabbra vállalkozását a hatékonyság, a komfort, a biztonság és a fenntarthatóság terén!
 

A Jungheinrich li-ion akkumulátorral szerelt raklapemelői és komissiózó targoncái nemcsak a jövőben járulnak hozzá vállalkozásának sikeréhez – hanem már a jelenben is. Hiszen miért várna arra, hogy hatékonyabb, fenntarthatóbb és biztonságosabb legyen, amikor a megoldás egyszerűen elérhető? A könnyen kezelhető forradalmi töltőrendszertől kezdve az ökológiai értékekig logikus a döntés a lítiumion technológia mellett, ha válllalkozásának optimalizálásáról van szó.

Picture 24V Do not just buy

Ismerje meg először az előnyöket!

A lítiumion család büszke tagjai: raklapemelők, raklapszállítók és komissiózó targoncák.

Raklapszállítók, raklapemelők, gyalogkíséretű targoncák, komissiózók – mind elektromos és mind készen áll vállalatának optimalizálására. Némelyik világ szinten egyedülálló (fixen beépített Li-ion akkumulátorral), mások rekordokra képesek, sőt van olyan, amelyik kialakításával díjat is nyert. Válassza ki több mint 30 féle kivitelből azt a gépet, amely az Ön vállalkozásának legjobban megfelel.


Lítiumion komissiózó targoncák, emelőkocsik és raklapszállítók

Lítiumion raklapemelők, gyalogkíséretű targoncák

További lítiumion raklapemelők, gyalogkíséretű targoncák

Váltson lítiumion akkumulátoros raklapszállítókra és élvezze a lítiumion energia előnyeit!

Lítiumion akkumulátoros raklapszállítóink megkönnyítik a raktárban a napi feladatok elvégzését, például rövid vagy hosszabb szakaszokon történő áruszállítást. Lítiumionos raklapszállítóink kiválóan alkalmasak a ki- és betárolásra, valamint az alkalmankénti komissiózó feladatokra – minden magassságban és bármilyen hosszú útvonalon.

Használja ki az elektromos meghajtás mellett a lítiumion akkumulátorok további előnyeit!

Gyors köztes töltés lehetősége pl. szünetekben, biztosítja a targonca folyamatos 24/7 rendelkezésre állását és növeli a mindennapos raktári műveletek rugalmasságát. Ez többműszakos és hosszú működési időt garantál. A lítiumion akkumulátorok 20%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos savas ólomakkumulátorok. Mindezeken felül teljesen karbantartásmentesek és nincs gázképződést. Ez azt jelenti, hogy sem időt, sem energiát nem kell fektetni karbantartásra vagy további infrastruktúrára.

Takarítson meg időt és pénzt, válassza lítiumionos raklapemelőinket, raklapszállítóinkat és komissiózó targoncáinkat!

NINCS HOSSZADALMAS UTÁNAJÁRÁS!

Tőlünk gyorsan választ és megoldást kap kérdéseire.

Amennyiben kérdése van lítiumionos gépeinkkel, vásárlási és bérleti lehetőségekkel vagy aktuális Li-ion flottájukkal kapcsolatban, állunk rendelkezésére, hívjon minket! Szakértő kollégáink szívesen segítenek a váltásban, hogy Ön is megtalálja a vállalatának legmegfelelőbb megoldást.


Kérjen tanácsadást lítiumion targoncákkal kapcsolatban!

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele