LogiMAT 2019

LogiMAT 2019

Fedezze fel intelligens intralogisztikai megoldásainkat! Az Ön igényeire szabva, minden egy kézből.

A Jungheinrichnél nemcsak egy megoldást nyújtunk, hanem minden partnerünknek a megfelelő megoldást biztosítjuk. Az idei LogiMAT kiállításon az Ön céljai és egyedi igényei állnak az első helyen számunkra. Egyeztesse velünk a lehetséges megoldásokat a digitális hálózatépítés és automatizálás, az intelligens és hatékony asszisztens rendszerek területén vagy a jövőbe mutató lítiumion-technológia előnyeiről. Fedezze fel innovatív új gépekeinket, magasan fejlett szoftvermegoldásainkat és széles körű szolgáltatásainkat.

Továbbá legyen részese egy teljesen újragondolt gép világpremierjének!

Nagyobb rakodási teljesítmény, a régi szabályok újragondolása:

Az újdonság ereje abban rejlik, hogy mindig képes meglepetést szerezni.

Biztos lehet benne, hogy a LogiMAT 2019 kiállításon ismét lenyűgözzük innovációink sokaságával. 

Február 19-én megnyitja kapuit a stuttgarti vásár. Jegyezze be Ön is naptárába, mert a LogiMAT kiállítás megnyitásakor velünk ünnepelheti teljesen újragondolt innovációnk világpermierjét.

Várjuk a vásár első napján 9.30 órakor innovációnk ünnepélyes prezentációján!

Önnek igényei vannak, nekünk megoldásaink.

A LogiMAT kiállításon a következő termékeinket mutatjuk be:

Magasabb. Gyorsabb. Erősebb.

Két újdonsággal is várjuk standunkon.

A LogiMAT 2019 kiállításon két olyan termékújdonságot is bemutatunk, melyekkel hatékonyabban működtetheti raktárát. Tekintse meg új, nagy teherbírású, elektromos Li-ion technológiával működő elektromos targoncánkat és hódítson meg új magasságokat innovatív vertikális komissiózó targoncánkkal.

Jungheinrich STC

Kategóriájának leghatékonyabb darabáru-felrakógépe.

Az első, Jungheinrich által fejlesztett darabáru-felrakógép csúcsteljesítményt garantál, intelligens enegiamenedzsmenttel működik és kategóriájának legkisebb alsó tárolási szintjével maximális hatékonyságot biztosít az automata darabáru-raktárban. STC 2B1A típusú felrakógépünket működés közben is megtekintheti standunkon - ez alkalommal még gyorsabban hosszabb szakaszon.

 

További információ darabáru-felrakógépünkről itt olvasható.

 

 

 

Nagyobb biztonság és hatékonyság.

zoneCONTROL intelligens asszisztens rendszer

A raktári folyamatok felgyorsulása és komplexitása egyre több veszélyforrást hordoz magában. A zoneCONTROL okos rendszer alkalmazása megóvja a dolgozókat és a gépeket a raktár veszélyes zónáiban, ezeken a területeken korlátozhatja a gépek menetsebességét.

Győződjön meg személyesen is a zoneCONTROL alkalmazásának előnyeiről standunkon.

 

További információ biztonsági megoldásainkról itt olvasható.

Tökéletes automatizálás.

Intelligens intralogisztika az Ön igényeire szabottan.

Standunkon bemutatásra kerülnek aktuális automata, vezető nélküli gépeink működés közben: az EKX 516a típusú magasraktári targonca és az EKS 215a típusú vertikális komissiózó targonca.

 

További infomáció automata megoldásainkról itt olvasható. 

 

 

 

További érdekességek:

A LogiMAT 2019 kiállításon bemutatjuk egyénre szabott automata és manuális intralogisztikai megoldásainkat, melyek kizárólag a jövőbe mutató lítiumion technológiával működnek. Megismerheti fejlett szoftvermegoldásainkat és részese lehet egy teljesen újragondolt gép világpremierjének. Várjuk már az első napon 9:30 órakor az ünnepélyes bemutatón!

Egyedi intralogisztikai megoldásokra keres átfogó szolgáltatást?

Kérdezze a helyszínen szakértőinket! Mivel a teljes folyamatot jól ismerjük, az automatizálás szintjétől függetlenül alakítjuk ki az Ön igényeire szabott logisztikai megoldást, mellyel Önnel közösen vállalata hatékonyságát és termelékenységét egy teljesen új szintre emeljük.

Program

Látogasson el a Jungheinrich standra február 19-én 9.30-kor, illetve a kiállítás többi napján 10.00-kor és legyen részese egyedülálló termékbemutatónknak. Thomas Sauermann moderátor a Jungheinrich szakértőivel közösen mutatják be újdonságainkat.

 

Továbbá a 9-es csarnokban az "Innovációs fórumon" részletes tájékoztatást nyújtunk különböző témákban: asszisztens rendszerek és mesterséges intelligencia a raktáriránytásban.

 

2019. február 19.  kedd, 10.45 -11.15

 

Cím: "A raktári biztonság és hatékonyság növelése asszisztens rendszerekkel."
Előadó: Dr. Felix Riesenhuber, termékmenedzsment vezető, asszisztens rendszerek, Jungheinrich AG

 

2019. február 19.  kedd, 11.30 -12.00

 

Cím: "Mesterséges intelligencia - a következő evolúciós szint a raktárirányítás területén."
Előadó: Dr. Martin Weiglhofer, Warehouse Management rendszerek vezetője, Jungheinrich AG

Megközelítés

Repülőgép

A repülőtér kb. 200 méter távolságra van a vásártól és gyalogosan is könnyen megközelíthető.

 

www.stuttgart-airport.com

 

 

Vonat

A stuttgarti főpályaudvar kb. 13 km távolságra van a repülőtértől / a vásártól. S2 és S3 vonalon a menetidő 27 perc. A megállóhely közvetlenül a repülőtérnél található, amely mindössze 200 méterre van a vásártól.

 

www.bahn.com

 

 

Autó

A stuttgarti vásárközpont közvetlenül a repülőtér mellett található. Kövesse a Stuttgart Airport feliratú táblákat. A vásárközpont az A8 és B27 útvonalakról közvetlenül elérhető.

 

További információ

 

 

LogiMAT

A LogiMAT, a Nemzetközi Disztribúciós, Anyag- és Információáramlási Szakvásár és Kiállítás 2019-ban immáron 17. alkalommal kerül megrendezésre Stuttgartban.

 

A vásár teljes betekintést nyújt az üzemen belüli logisztika világába, a beszerzéstől kezdve a gyártáson keresztül a kiszállításig. Az év első negyedében számos nemzetközi vállalat itt mutatja be innovatív technológiáját, termékeit és megoldásait, melyek az üzemen belüli logisztikai folyamatokat racionalizálják, optimalizálják és azok költségeit csökkentik.

 

LogiMAT 2019 fő témái:

 

Intralogisztika első kézből:
intelligens - hatékony - innovatív

 

További részletes információ: www.logimat.de/en