+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Állványrendszerek

Állványrendszerek

Állványok: a legfontosabbak a raktárban

Az optimálisan tervezett állványrendszer a raktár gerincét jelenti. Teljes szállítóként Önökkel együtt mindig megtaláljuk az optimális állványmegoldást – a statikustól a dinamikus állványrendszeren keresztül egészen a komplex, automatizált raktári rendszerekig.

Fenntartható, összekapcsolódó teljes megoldások állványrendszere számára

A jövőre támaszkodó állványrendszerek fejlesztése a szakértelmen alapul. Mi, a Jungheinrichtől 60 éve saját fejlesztésekre, egyedi megoldásokra és a legmagasabb minőségre helyezzük a hangsúlyt. Az eredmény raklapok, tárolóládák, rakodótálcák, kartonok vagy szálanyagok tárolásához egy széles portfólió. Ezen a módon gondoskodunk arról, hogy ügyfeleinknél minden bármikor kéznél legyen. Előnye: Állványrendszerekkel raktári kapacitását jelentősen növelhetjük. Magas célokat tűztünk ki magunknak: Teljes szállítóként Önökkel együtt szeretnénk az Önök számára tökéletesen illeszkedő, optimális állványmegoldást megvalósítani. Ezek lehetnek statikus vagy dinamikus állványrendszerek, egészen a kifinomult, komplex, teljesen automatizált raktári rendszerekig. Pontosan azt, ami Önnek és ügyfeleinek az üzleti sikeréhez kell.

Hatékony, biztonságos, kiépíthető: Raktár berendezések, melyeket továbbvisz

Raktárának szilárd alapra van szüksége, hogy túlszárnyalja magát. Az állványrendszer igény szerinti méretezése optimalizálja a teljes anyagáramlás hatékonyságát. Ehhez tartozik például a gyorsabb rakodási teljesítmény a Jungheinrich Warehouse Management System-en való kapcsolaton keresztül.

Ennek során elérhető kiforrot high-tech opció. Például a szatellit-kompakt tároló rendszerünk tökéletes együttműködésében láthatjuk. Ez a kompakt csatorna tárolórendszerekből, valamint egy önjáró szatellit kocsiból, az úgynevezett Under Pallet Carrier (UPC), áll. Mindkét komponens opcionális biztonsági rendszerrel rendelkezik, maximális védelmet biztosítva mind az embernek, mind a gépnek: A UPC-ben ez egy integrált személyvédelmi rendszer (PSS). Emellett helyhez kötött személyvédelmi rendszert kínálunk közvetlenül az állványon. Az elv egyszerű: Az „intelligens” fénykapu részenként biztosítja az állvány homlokzatot a talajmenti tartományban – és biztosítja, hogy a kompakt tároló rendszer automatikusan leálljon veszély esetén.

Az optimalizált raktár berendezések másik példája a mobil mozgatható raklapos állványok. Ezek az elektronikusan mozgatható állványok kettős hozzáadott értéket képviselnek. A WMS-hez való csatlakozás időt és helyet takarít meg. Miért? Mivel mindegyik blokkban csak egy folyosó nyitható meg, sokkal nagyobb az állványok számára elérhető terület (akár 90 százalékkal a raklapos árukhoz tartozó hagyományos állványokkal szemben). Ráadásul a mozgatható állványrendszer és a tolóoszlopos targonca kombinációja jelentősen magasabb rakodási teljesítményt tesz lehetővé. Bármelyiket választhatja: Állványrendszerünk targoncákkal együtt ideális a raktári folyamatok és a rakodás optimalizálására.

Mindent a nagyobb hatékonyság érdekében: A raktári felszereltség teljes megoldásként egy kézből

Rendelkezünk átfogó megoldással részlegesen vagy teljesen automatizált állványrendszerünk igény szerinti méretezésére, beleértve a megfelelő raktárkezelő rendszert - a Jungheinrich WMS-t. Így tökéletesen felszereltek raklapok, tárolóládák és rakodótálcák, valamint kartonok vagy hosszú áruk tárolására. És tőlünk megkapja a rendszerszintű teljes megoldást: egy teljes raktártervezést, amely az állványokat és a targoncákat „kéz a kézben” működő logisztikai rendszerként értelmezi.

Tanácsadóink örömmel fogják egyeztetik Önnel az Ön céljaira leghatékonyabb állványrendszert. A már meglévő berendezés elemzéséből és optimalizálásából az „új üzem” optimális projekttervezésével a megvalósításig és a sikeres átadásig az Ön egyedi igényeihez ragaszkodunk. Mivel csak az üzleti folyamatokhoz tökéletesen illeszkedő logisztikai rendszerek hozhatnak döntő versenyelőnyt. Általános vállalkozóként és rendszerszolgáltatóként biztosítani tudjuk, hogy minden rendszer együtt dolgozzon és működjön együtt optimálisan. Ehhez tapasztalatainkat és kompetenciáinkat világszerte több ezer raktár tervezése, projekttervezése, fejlesztése és üzembe helyezése révén használjuk fel.

GYIK - Gyakran ismételt kérdések és válaszok a raktári állványrendszerekről