Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Automatizalas stage foto
MOZGÁSBAN A HATÉKONYSÁG

Automatizálás

Kompetens partnerként az automatizálás területén az Ön igényeire szabottan megtervezzük és megvalósítjuk azt a logisztikai rendszert, mellyel raktárának hatékonysága automatikusan növelhető.

Egy partner, aki minden szakértelmet egyesít

Az automatizálás a legjobb megoldás a raktári hatékonyság és rugalmasság növelésére. Azonban nem minden megoldás vezet automatikusan a sikerhez. A legcélravezetőbb egy olyan rendszer, amely egyedileg az Ön igényeire készül és a megfelelő automatizálási szinten, harmonikusan az Ön raktári környezetéhez alkalmazkodik. Automatizálási szakembereink elmagyarázzák, melyek a sikeres automatizálás feltételei annak érdekében, hogy a hatékonyság növekedjen.

Automatizalas1

Egyénre szabott automatizálás 3 lépésben.

Fővállalkozóként támogatjuk Önt és lépésről lépésre elkísérjük a rugalmas és teljesítőképes automatizálási megoldásig. A tervezéstől és felméréstől kezdve, a megvalósításon és üzembe helyezésen keresztül, egészen a projekt befejezését követő szervizig, támogatásig. Mindig transzparensen, megbízhatóan és tettre készen - hosszútávú tapasztalatunkkal, melyet a különböző iparágakban szereztünk az intralogisztikai folyamatok automatizálása során.

A raktárautomatizáció szerves része a logisztika hatékony fejlesztésének című e-book itt tölthető le:

TANULMÁNY LETÖLTÉSE

Szeretne igényre szabott automatizálási megoldást?

Kérjen időpontot szakértőinktől

Content Automatizálási folyamat (3)

Töltse le további tanulmányainkat:

Content automation with jungheinrich 3

Testre szabott megoldások iparágak szerint.

Mindegy, hogy új rendszer építéséről vagy a már meglévő rendszer modernizálásáról, bővítéséről van szó - sokéves intralogisztikai tapasztalatainkkal már számos, kis-, közép- és nagyvállalatnak segítettünk világszerte folyamataik automatizálásában és fővállalkozóként végigkísértük őket a teljes projekt folyamán.

Nagyobb teljesítmény, rugalmasság és versenyképesség: hogyan lehet hatékony és biztonságos áru- és anyagáramlást elérni automata raktárral.

További információ

Automata megoldások és teljesen automata szállítások állnak önvezető targoncáink (AGV) középpontjában.

További információ

Stage Osztalék

Kapcsolat

Logisztikai rendszerek

Kapcsolat felvétele