+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Automatizalas stage foto
MOZGÁSBAN A HATÉKONYSÁG

Automatizálás

Kompetens partnerként az automatizálás területén az Ön igényeire szabottan megtervezzük és megvalósítjuk azt a logisztikai rendszert, mellyel raktárának hatékonysága automatikusan növelhető.

Az automatizálás a legjobb megoldás a raktári hatékonyság és rugalmasság növelésére. Azonban nem minden megoldás vezet automatikusan a sikerhez. A legcélravezetőbb egy olyan rendszer, amely egyedileg az Ön igényeire készül és a megfelelő automatizálási szinten, harmonikusan az Ön raktári környezetéhez alkalmazkodik. Szakértő partnerként megtervezzük és megvalósítjuk testre szabott automatizálási megoldását, melynek segítségével rugalmasan reagálhat ügyfelei egyedi kéréseire és amellyel a termékek növekvő sokféleségét könnyen kézben tarthatja, valamint hatékonyságát és gazdaságosságát automatikusan növelheti. A projekt sikeres befejezése után pedig az iparágban egyedülálló, sűrű lefedettségű szervizhálózatunk segíti Önt, hogy automata berendezése folyamatosan megbízhatóan működjön és az esetleges állásidőt minimálisra csökkentsük.

Egyénre szabott automatizálás 3 lépésben.

Fővállalkozóként támogatjuk Önt és lépésről lépésre elkísérjük a rugalmas és teljesítőképes automatizálási megoldásig. A tervezéstől és felméréstől kezdve, a megvalósításon és üzembe helyezésen keresztül, egészen a projekt befejezését követő szervizig, támogatásig. Mindig transzparensen, megbízhatóan és tettre készen - hosszútávú tapasztalatunkkal, melyet a különböző iparágakban szereztünk az intralogisztikai folyamatok automatizálása során..

Content Automatizálási folyamat 1

1. lépés - egyedi megoldások személyre szabottan.

Műszaki projekttervezés.

Az optimális automatizálási szint megvalósítása érdekében első lépésként elemezzük az Ön egyedi igényeit az anyag- és információáramlás tekintetében. Különböző eszöközök segítségével, mint például az anyagáramlás elemzésével, a rendszer szemléltetésével vagy CAD alaprajzokkal, szemléltetjük a jelenlegi és az elérni kívánt állapotot és feltárjuk az optimalizálási lehetőségeket. Ennek alapján az előzetes tervezésnél ellenőrizzük a különböző megoldási lehetőségeket és az üzemeltetés gazdaságossága szempontjából értékeljük őket. A cél minden esetben, hogy megtaláljuk a maximális hatékonyságot és rugalmasságot az Ön folyamataira. Miután kiválasztásra került az optimális megoldás, elkezdődik a részletes tervezés. Részletesen vizualizáljuk a jövőbeni folyamatokat, megállapítjuk a szükséges büdzsét és pontos határidőket tűzünk ki a kivitelezésre. Mindemellett nemcsak a jelenlegi intralogisztikai folyamatok teljesítményét vesszük figyelembe, hanem a hosszú távúakra is figyelünk. Annak érdekében, hogy Ön mindig rugalmas maradjon, már a legelejétől tervezünk raktári automatizálásának problémamentes bővíthetőségével és alkalmazkodóképességével. 


Content Automatizálási folyamat 2

2. lépés - egy kapcsolattartó mindenhez.

Megvalósítás és rendszerintegráció.

Fővállalkozóként biztosítunk Önnek egy személyes kapcsolattartót, aki minden részegységet koordinál és midenen rajta tartja a szemét. Professzionális és jól bevált projektirányítási módszereink segítségével biztosítja a folyamatok hatékony lebonyolítását és pontos megvalósítását. Szorosan együttműködik az Önök projektvezetőjével és a projektmegbeszéléseken rendszeresen tartja a kapcsolatot valamennyi résztvevővel., így biztosítja az optimális információcserét. Mindez garantálja a projekt teljes áttekinthetőségét és biztonságát - egészen a kulcsrakész átadásig, amikorra már minden rendszer, a manuális, a félautomata és a teljesen automata is tökéletes összhangban együttműködnek.


Content Automatizálási folyamat 3

3. lépés - Szerviz és támogatás.

Hosszútávon az Ön szolgálatában.

Annak érdekében, hogy az automata rendszer folyamatosan magas teljesítményre legyen képes, a projekt vége után is átfogó szervizszolgáltatással és támogatással állunk rendelkezésére. Az ágazatban egyedülálló, kiváló lefedettséggel rendelkező szervizhálózatunk és ügyfélszolgálatunk mindig gyorsan rendelkezésre áll, amennyiben szüksége van rá. Világszerte több mint 4.700 szerviztechnikus kollégánk szakszerűen és megbízhatóan végzi el a karbantartási, ellenőrzési és felülvizsgálati feladatokat - és rendelkezik a megfelelő alkatrésszel is. Ügyfélszolgáltunk igény esetén a hét minden napján napi 24 órában elérhető és elvégzi a rendszer ellenőrzését. Az automata berendezések folyamatos, nagy teljesítményű működtetése érdekében megtanítjuk kollégáinak a berendezés hatékony és biztonságos kezelését.


További információ a szervizről és a támogatásról

Content STC2B1A

Újdonságok a raktárban

Jungheinrich STC 2B1A – világszerte a legnagyobb teljesítményű darabáru-felrakógép kategóriájában.
A Jungheinrich által kifejlesztett darabáru-felrakógép maximális hatékonyságot biztosít az automata kisalkatrész-raktárban: legjobb teljesítmény, intelligens energiamenedzsment és a kategória legkisebb alsó tárolási szintje.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ 

Content Automatizálási folyamat

Automatizálás új színvonalon.

EKX 516a magasraktári vezető nélküli targonca.

Az EKX 516a targoncák legújabb generációjával új színvonalat hozhat raktárába. A már ismert EKX magasraktári targonca automata, vezető nélküli szállítóeszközként is hatékonyan, nagy teljesítőképességgel és teljesen biztonságosan működik. A raktári funkciók fokozatos automatizálása is megoldható, mivel a már üzemben lévő magasraktári targoncáját utólag is automatizálhatja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ 

További információ az automatizálásról.

Termékek és szolgáltatások széles választéka.

Jungheinrich, mint rendszerszolgáltató

Content Automatizálási folyamat (3)

Raktárautomatizálás.
Milyen módon és milyen mértékben?

Miért érdemes egy jól működő raktárt automatizálni? Milyen érvek szólnak a raktárautomatizálás mellett és milyen automatizálási szintek vannak? Mire kell figyelni az automatizálás során és kiket kell bevonni a tervezésbe? Ezekkel és további kérdésekkel foglalkoznak tanulmányaink. Emellett gyakorlati tanácsok, valamint megoldások is olvashatók az automatizálásról.

Testre szabott megoldások iparágak szerint.

Mindegy, hogy új rendszer építéséről vagy a már meglévő rendszer modernizálásáról, bővítéséről van szó - sokéves intralogisztikai tapasztalatainkkal már számos, kis-, közép- és nagyvállalatnak segítettünk világszerte folyamataik automatizálásában és fővállalkozóként végigkísértük őket a teljes projekt folyamán.