+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rendszerek 2

Logisztikai rendszerek - személyre szabott megoldások vállalkozása számára

Amikor az automatizálással és a digitalizálással egyre nagyobb az igény az üzemen belüli logisztikai folyamatok átalakítására, akkor testre szabott, intelligens logisztikai rendszerek jelentik a megfelelő megoldást. Segítségükkel felkészítheti a gyártó- és munkakörnyezetet a jövőbeni kihívásokra.

Intelligens intralogisztika

Minden logisztikai kihívásra megvan a megfelelő megoldás. Rendszerszolgáltatóként közösen fejlesztjük ki a személyre szabott logisztikai rendszert. Pontosan az Ön stratégiai és költségvetési irányelvei szerint valósítjuk meg terveit.

Biztonságos és hatékony szállítási folyamatok

Automatikus járműmegoldások és teljesen automatikus szállítások állnak a vezető nélküli szállítórendszereink (FTS) középpontjában. Az intelligens automatizálási komponenseknek köszönhetően bevált alapjárműveket automatizálhatunk és illeszthetünk az Ön egyedi igényeihez.

Automatizált alkatrészek

Hatékonyabb, biztonságosabb és helytakarékos áru- és anyagszállítás lehetséges: Szállítórendszerünkkel teljes kapacitásra emeljük folyamatait. És mindezt a legszűkebb helyeken a nagysebességű raklap és konténerszállítás esetén.

Automatizálja logisztikai sikerét

Teljesíti még anyagáramlása a növekvő követelményeket a digitalizálás korában? Automatikus raktár, ill. Automated Storage and Retrieval Systems, röviden ASRS, választ adnak a mindig rövidülő rendelési ciklusokra, csekély tételméretekre és rövidebb szállítási időkre.

Állványrendszerek

Az állvány sokkal több, mint vas és acél. Ezek az optimális rakodási teljesítmény kulcsa. Feltéve, hogy az állványrendszerrt az igényeknek megfelelően méretezik. A raktárberendezések teljes szállítójaként Ön tapasztalatainkat és szakértelmünket élvezheti.

Lépéselőny hatékony komissiózással

A hatékony komissiózás nagyobb rakodási teljesítményt biztosít a raktárban. Jungheinrich pontosan a megfelelő megoldást kínálja Önnek igényre szabottan: komissiózó rendszerek, Pick-by-Voice és Pick-by-Light rendszerek, valamint a teljesen automatizált robot- komissiózás.

Intelligens hálózatba szervezve

Az intelligens hálózatépítéshez a Jungheinrich WMS, valamint a saját middleware, a Jungheinrich logisztikai interfész biztosítja az optimális adatcserét. Ezek rugalmasan illeszthetőek és folyamatosan frissíthetőek. Így kerül az Ipar 4.0 és Internet of Things (IoT) az Ön raktárába is.