+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Vertikális komissiózó targonca bérlése

Maximális produktivitást és hatékonyságot szeretne raktárában elérni?

A Jungheinrich vertikális komissiózó targoncájával olyan targoncát bérel, amely nagy igénybevételre alkalmas és magas komissiózási teljesítményre képes. Ha a raktárban egy váratlanul felmerült nagyobb gyártási mennyiséggel kell megbirkózni, vagy időszakosan kiesett targoncákat kell helyettesíteni, a mi komissiózó targoncáinkat bármikor rugalmasan kibérelheti.

Jungheinrich vertikális komissiózó targoncák kölcsönzése.

Komissiózás során gyakran kell nagy magasságokat is elérni. A magasraktárban gyors és biztonságos komissiózásra van szükség. Ha magasemelésű komissiózó targoncáinkat választja, mindig helyes döntést hoz. Legyen szó kiskereskedelemről, gyártásról, kiszállításról vagy logisztikáról - targoncák széles választékát kínáljuk az alapmodellektől kezdve a nagy teljesítményű járművekig annak érdekében, hogy mindig az Ön egyéni igényeinek megfelelő vertikális komissiózó targoncát biztosítsuk.

A megfelelő vertikális komissiózó targonca - bérelje ki az alapmodellt.

Ha komissiózó targoncát szeretne bérelni, érdemes figyelnie az Ön igényeinek megfelelő modell kiválasztására. Ha a vertikális komissiózónak elsősorban széles folyosókon kell kiváló menet- és emelési teljesítményt nyújtania, akkor az alapmodelleket tartalmazó sorozatunkból ajánlunk targoncát. A szabadon mozgó 24 Voltos modellek nyújtják a legjobb komissiózó teljesítményt, ezeket első osztályú ergonómia és praktikus felszerelési lehetőségek jellemzik. Ha Ön Jungheinrich vertikális komissiózót bérel, a targonca moduláris koncepciója maximálisan rugalmas munkavégzést tesz lehetővé.

Extra teljesítménnyel is bérelhető.

Szeretne olyan vertikális komissiózót kölcsönözni, amely a raktári hétköznapokban bármilyen összetett feladatot képes megoldani és szűkfolyós vagy többműszakos igénybevétel esetén is meggyőző teljesítményt nyújt? Akkor érdemes a mi targoncáink közül bérelnie.

Válasszon a nagy teljesítményű, magas emelésű komissiózók közül, melyeket teljesítmény-optimalizált motorral, fejlett hajtástechnikával és kezelőbarát működési koncepcióval kínálunk. Ha nálunk bérel komissiózó targoncát, a legkiválóbb komissiózó teljesítmény garantált.

Bérelhető vertikális komissiózó targoncáink.

A Jungheinrich bértargonca-flottája rövid- és hosszú távú kölcsönzésekhez is az Ön rendelkezésére áll. Szakértőink elmagyarázzák Önnek az összes lehetőséget annak érdekében, hogy választani tudjon, és használja ki bérleti rugalmasságunk előnyeit:

  • Targoncák kölcsönzése sokoldalú felhasználáshoz.
  • Targoncatípusok széles kínálata.
  • Hasznos speciális gépek igény szerint.
  • A nap minden órájában elérhető bérleti ügyfélszolgálat.

Vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadónkkal a termékeinket bemutató oldalon, ha vertikális komissiózó targoncát bérelne.

Örömmel válaszolunk minden kérdésére bérleti ajánlatainkkal kapcsolatban, és segítünk az Ön felhasználási igényeinek megfelelő vertikális komissiózó targoncák kiválasztásában.