+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél

Dízel- vagy gázüzemű targonca bérlése

Ha Ön egy dízel- vagy gázüzemű targoncát szeretne bérelni, amely a legkeményebb szabadtéri használat során sem mondja fel a szolgálatot, akkor a Jungheinrich bértargonca-flottájában kínált dízel- és gázüzemű targoncákkal a legjobb döntést hozza meg. Egy jó villástargoncának a legfontosabb alkotóráésze a motor. A mi dízel- és gázüzemű targoncáink is ezt bizonyítják: az erős dízeltargoncák megbízható emelőerővel rendelkeznek és könnyedén gyorsulnak, míg a hidrodinamikus meghajtású dízel- és gázüzemű targoncáink pozitívumai közé a nagy robusztusság és a költséghatékonyság tartozik.

Jungheinrich dízel- és gázüzemű targoncák bérlése.

Ismerkedjen meg a kültéri használat szakértőivel: dízel- és gázüzemű targoncáink az egyenletlen, nedves vagy különösen poros talajokon is a legjobb formájukat hozzák.

Mindegy, hogy milyen zordak a munkakörülmények, raktárában ezekkel a bérelt targoncákkal belsőégésű motorral felszerelt, igazi energiabombákat vet be, melyek nem csak robusztusak és hosszú életűek, de teljesítményük is lenyűgöző.

Azért szeretne tőlünk dízel- vagy gázüzemű targoncát bérelni, hogy az autó- vagy fémiparban, építkezéseken vagy az újrahasznosítási iparágban időnként jelentkező csúcsidőszakokkal megbirkózzon? Mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásnál.

Dízel- és gázüzemű targonca kölcsönzés különböző műveletekhez.

Dízel- és gázüzemű targoncáink nagyban különböznek egymástól a hajtástechnológia, az alkalmazási terület és a felszereltség tekintetében. Mielőtt kibérelné dízel- és gázüzemű targoncáink valamelyikét, győződjön meg arról, hogy az Ön felhasználási követelményeinek megfelelő targoncát választotta. Minden egyes dízelüzemű villástargoncánkat alacsony károsanyag-kibocsátású motorral láttuk el gyárilag, mely egy kiegészítő felszerelés és egy speciális részecskeszűrő segítségével alkalmanként akár csarnokokban is használható.

Nagy teljesítményű dízeltargoncák gyakori irányváltás esetére

Ha Önnek megbízható anyagmozgató gépre van szüksége áruk és termékek szállításához a logisztikában vagy a nehéziparban, akkor egy dízeltargonca bérlésével jó döntést hozott. Hidrosztatikus meghajtású dízeltargoncáinkat a fokozatos erőátvitelnek köszönhetően kiváló menetdinamika,  dinamikus gyorsulás és fékezés jellemzi. A nagy teljesítményű, belsőégésű motoros targoncák öt választható munkavégzési- és menetprogrammal rendelkeznek, valódi képességeik különösen a közepes és hosszú szakaszokon gyakori irányváltással járó rakományszállítás során mutatkoznak meg. Mivel kis számú alkatrészből állnak, ezek a targoncák különösen könnyen karbantarthatók.

Bérelhető dízelüzemű targoncák.

Szeretne dízel- vagy gázüzemű targoncát bérelni? Tökéletes választás, ha olyan villástargoncára van szüksége szabadtéren, mely hatékony, nagy teherbírású és maximálisan gazdaságos. Profitáljon Ön is bérelhető dízeltargoncáink magasfokú rugalmasságából.

  • Dízel- és gázüzemű targoncák sokoldalú felhasználáshoz.
  • Targoncatípusok széles választéka.
  • Hasznos speciális gépek igény szerint.
  • Targonca-kölcsönzőnkben szakértő tanácsadással várjuk.

Kérdezzen rá termékeinkre, és szaktanácsadónk szívesen segít az Ön igényeire szabott dízel- vagy gázüzemű targonca kibérlésénél.