07.05.2015

Ismét kiérdemelte a legkiválóbb tanúsítványt

2015-ben a Jungheinrich Hungária Kft. a tavalyi évhez hasonlóan ismét kiérdemelte a legértékesebb AAA minősítést a független Bisnode digitális üzleti információ szolgáltatótól.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutassa, egy cég mennyire elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalatainak körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

Miben segít a Bisnode minősítés?

A nemfizetési veszteség és ennek kockázata minden vállalatnál jelen van és éves szinten jelentős károkat okozhat. A vevőkockázatok minimalizálásában segít a Bisnode minősítési rendszer. Mivel a Bisnode minősítési rendszer megvizsgálja az adott vállalat és a piac trendjeit, így egy vállalkozásról nemcsak azt tudjuk megmondani, hogy mekkora kockázatot jelent jelenleg, hanem azt is, hogy a jövőben mennyire lesz kockázatos, mekkora valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy éven belül. Utólagos fizetés engedélyezésekor ma már alapfeltétel a vevő hitelképességének alapos vizsgálta, ennek egyik legegyszerűbb, legbiztonságosabb módja a Bisnode megoldásainak segítségével a cég minősítésének vizsgálata, az ajánlott hitelkeret mérlegelése, és a fizetési fegyelem nyújtotta információk beépítése a szerződéses feltételekbe.

AAA – Highest Creditworthiness

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Jungheinrich Hungária Kft. büszke arra, hogy ismét kiérdemelte a legjobb  AAA tanúsítványt és ezzel is bizonyította, hogy hosszútávon megbízható partner nemcsak az üzemen belüli logisztika területén, hanem pénzügyileg is.

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik anyagmozgató gépek, valamint raktári- és anyagmozgatási rendszerek területén. A Jungheinrich olyan saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató, amely átfogó termékpalettát kínál ügyfeleinek anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Jungheinrich részvényei minden német tőzsdén forgalomban vannak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk:

Jungheinrich Hungária Kft.
Wagner Lívia
Marketingreferens
Tel.: +36 23 531-552
Fax: +36 23 531-501
livia.wagner@jungheinrich.hu
www.jungheinrich.hu

 

 

 

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop