15.04.2018

A Jungheinrich első darabáru felrakógépe - STC 2B1A

• A kategória legnagyobb teljesítménye • A beépített energiatároló minimalizálja a költségeket • Maximális célmegközelítés a nagyobb raktárkapacitás érdekében

A Jungheinrich a LogiMAT 2018 kiállításon mutatta be az első nagy teljesítményű, darabáru tárolására alkalmas, saját fejlesztésű felrakógépét. Az STC 2B1A típus high-tech technológiája és innovatív kialakítása csúcsteljesítményt garantál, hatékony működést biztosít és optimalizálja az üzemen belüli logisztika költségeit. Mindezek eléréséhez a rendszer három új szabadalmat is alkalmaz: újszerű oszlopkialakítást, melynek köszönhetően az emelési magasság elérheti akár a 25 métert és maximális stabilitást biztosít a könnyűszerkezet ellenére, innovatív sínszerkezetet a minimális célmegközelítés érdekében, valamint beépített Omega meghajtást, amely helytakarékos raktározást garantál.

Az STC 2B1A típus kategóriájának legnagyobb teljesítményű darabáru tároló rendszere. Akár 6 m/s menetsebességével, dinamikus gyorsulásával a legnagyobb teljesítményű gépek élvonalába tartozik. Emellett úgy nevezett „SuperCaps” energiapufferrel rendelkezik, amely speciálisan a menettulajdonsághoz illeszkedik. Tárolja a fékezési folyamat során felszabaduló energiát, majd gyorsításkor ismét visszatáplálják a hajtásrendszerbe. A rendszernek köszönhetően a Jungheinrich elérte, hogy az energiaszükségletet és annak rendelkezésre állási költségeit a versenytársakhoz képest 25 százalékkal csökkentse.

Térkihasználás szempontjából maximálisan hatékony az STC 2B1 felrakógép. A sínek innovatív kialakításának és - a piacon elérhető többi felrakógéppel ellentétben - az oszloplábnál beépített omega meghajtásnak köszönhetően a felrakógép kategóriájában a legjobb célmegközelítést biztosítja. A piacon elérhető többi felrakógéphez képest a Jungheinrich az STC 2B1A típus azonos méretű raktár esetén jelentősen jobb raktári kihasználtságot biztosít nagyobb forgalom mellett. További jelentős innováció az újszerű moduláris oszlop kialakítás. Könnyűszerkezete nagyfokú stabilitást biztosít és rugalmasan méretezhető akár 25 méterig.

Dr. Klaus-Dieter Rosenbach, a Jungheinrich logisztikai rendszerekért felelős igazgatója így nyilatkozott: „Az STC 2B1A felrakógéppel a Jungheinrich új mértéket teremt. Teljesítmény, energiahatékonyság, térkihasználás és rugalmasság terén a Jungheinrich első darabáru tároló felrakógépe egy igazi nagy teljesítményű gép és jelenleg a legjobb Miniload a piacon. Kategóriájában a legjobb rakodási teljesítményre képes. Páratlanul intelligens és gazdasági logisztikai megoldást alkottunk ügyfeleink számára, mellyel jelentősen hozzájárulunk az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.”

A Jungheinrichről

Az 1953-ban alapított Jungheinrich AG nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 36 országban saját értékesítési vállalattal, további 70 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 15.000 munkavállalót foglalkoztat és 2016-ben 3,1 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az MDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • ÚJDONSÁG!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  110.000 Ft-tól Irány a webshop

 • Ameise raklapemelők!
  Polyuretán és gumi kerekekkel.
  Polyuretán és gumi kerekekkel.

  Mennyiségi kedvezmények! Ingyenes házhoz szállítás.

  97.000 Ft+ÁFA Irány a webshop