Környezeti jelentés

Ökológiai gondolkodás és viselkedés - A környezetvédelem része a vállalati filozófiának.

A Jungheinrich intenzíven foglalkozik az energiahatékonysággal és a környezetvédelemmel. A vállalati filozófiának egyik lényeges alkotóeleme az ökológiai gondolkodás és viselkedés, amely mind a gyártási  mind a szolgáltatási területeken megtalálható.

Egy termék egész életciklusában - a fejlesztéstől kezdve a gyártáson át a szervizig- nagy hangsúlyt fektetünk a környezettel való összeegyeztethetőségre és az újrafelhasználásra. Fontos a nyersanyagok és az energia takarékos felhasználása valamint keletkező értékes anyagok anyagkörforgásba történő viszavezetése.

Az emisszió kibocsátás a termelés különböző területein és a targoncák energiafelhasználása, a folyamatos ellenőrzés mellett véghezvitt fejlesztések konzekvens alkalmazása által, tovább csökkent. Az eddig konszernszinten elért magas környezeti színvonalat folyamatosan figyelemmel kísérjük és továbbfejlesztjük.  Ezáltal a Jungheinrich jelentős mértékben hozzájárul a környezet védelméhez.

 

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre