Digitalisation

Egy jól összehangolt raktár
nem a jövő zenéje.

Digitalizáció és hálózatépítés – intralogisztika a Jungheinrichhel.

A logisztikai folyamatok hatékonyabbá tételéhez a digitalizáció és a hálózatépítés a megfelelő eszközök. De mikor érdemes belevágni?  Vajon az Ön cége készen áll a kezdésre? Az  intelligens üzemen belüli logisztika területén vezető  vállalatként meggyőződésünk, hogy minden cég - akár multinacionális nagyvállalatról, akár  közép- vagy kisvállalatokról beszélünk – folyamatainak rendszerszintű összehangolásával és összekötésével azonnal profitálhat és hosszútávon életképes maradhat.

A tökéletesen összehangolt raktár

4 alapelve

Négy alapelvünk segít az Ipar 4.0 megvalósításához közelebb kerülni.

 

 

Egyszerűség.

Egy hálózatban működő rendszer nagyon komplex lehet, de nem kell, hogy komplikált legyen.

A kottában egy szimfónia hihetetlenül összetett lehet, de az előadás összehangoltsága egyszerűséget sugároz. Ugyanez érvényes a Jungheinrich digitalizációs és hálózatépítési megoldásaira.

 

A folyamatok átfogó ismeretével, pontosságunkkal és pragmatizmusra törekvésünkkel egyszerűen megoldjuk az Ön számára az Ipar 4.0 kihívásait. A tervezéstől a megvalósításig, egészen a napi rutinfeladatokig.


Sok ügyfelünk gondolja azt, hogy a Jungheinrich megoldások egyszerűsége a döntő érv ahhoz, hogy az első lépéseket megtegyék a jövő digitálisan összekapcsolható rendszerei felé.

Az  intelligens üzemen belüli logisztika területén vezető  vállalatként meggyőződésünk, hogy nem az Ipar 4.0 jövőképe a fontos tényező, hanem az a kérdés, hogy a cégek – a KKV-től a multinacionális nagyvállalatokig – képesek-e a folyamataik okos összekapcsolására és végre tudják –e hajtani mindezt professzionálisan úgy, hogy profitábilisak és időtállóak maradjanak.

Egy jó partner, aki folyamatos és következetes tanácsadó is egyben bizalmat ébreszt és motivál az innovációk megvalósítására.

 

 

Egyediség.

Nemcsak egy megoldást nyújtunk, hanem az Önnek megfelelő megoldást biztosítjuk.

Egyik zenekar sem teljesen olyan, mint a másik – és nincs két egyforma raktár. Évtizedes tapasztalatunk, mély rálátásunk a különböző raktározási folyamatokra és az iparágakra világszerte biztosíték arra, hogy megfelelően fel tudjuk mérni az Ön intralogisztikai igényeit.

 

A személyre szabott IT és automatizációs megoldásaink alapja nem csak a raktárak működésének, hanem az egész értékteremető folyamatnak és valószínűsíthető fejlődésének áttekintése. Annak érdekében, hogy hálózatba kötött gépek és folyamatok ne csak a nagyvállalatoknak, hanem a kis- és középvállalatok számára is megtérüljön, olyan gyakorlatban kipróbált gépeket és komponenenseket ajánlunk, melyek pontosan az Ön igényei szerint alakíthatóak. Gépeink, valamint hardver- és szoftvermegoldásaink moduláris kialakítása maximális rugalmasságot biztosít, gyorsan adaptálható és készen áll a jövőbeli intralogisztikai kihívásokra.

Automatizáció.

Az automatizáció egy kifizetődő innováció.

A részben vagy teljesen automatizált szállító eszközök rendkívüli optimalizálási potenciált kínálnak a folyamatok időtartama és biztonsága, valamint rugalmassága és a hibák minimalizálása szempontjából. Az intralogisztikai folyamatok hatékonysága döntő szerepet játszik a versenyelőny megszerzésében. Hiszen egyre kisebb tételeket kell egyre gyorsabban és egyre alacsonyabb költséggel mozgatni.

 

Ugyanakkor nem minden automatizációs megoldás fog automatikusan meg is térülni. A sikeresség attól függ, mennyire a céloknak megfelelő automatizációs megoldást használunk. Ezért mindig az egyedi igények felmérésével, elemzésével kezdjük a munkát és biztosítjuk, hogy a kézi, a részben- és a teljesen automatizált területek a raktáron belül harmonikusan működjenek együtt.

Fontos szempont, hogy a megoldás könnyen és rugalmasan adaptálható legyen, amikor szükséges: szezonális csúcsidőszakban vagy a kereslet ingadozása esetén éppúgy, mint a közeljövő esetleges kihívásaira és a  jövőbeni növekedésre felkészülten.

 

Jelenlegi automata portfóliónk - az automata vezető nélküli targoncáktól és a szállító rendszerektől az automata kisalkatrész vagy rakodólapos raktárakon keresztül egészen az összhangot megteremtő, tovább bővíthető raktárirányítási rendszerig, a Jungheinrich WMS-ig terjed. Generálkivitelezőként nem csak a projekt kialakításától a kulcsrakész üzem átadásáig támogatjuk Önt, hanem a projekt megvalósítása után is rendelkezésre állunk átfogó, professzionális szerviz szolgáltatásainkkal és tanácsadással.

 

 

 

További részletek az automatizációról

a Jungheinrichhel.

Fedezze fel termékeink és szolgáltatásaink széles választékát.

Minden egy kézből.

Egy új mű tapasztalt karmestert igényel.

Mint az Ön megbízható, tapasztalt és előrelátó partnere minden alapvető tudással és ismerettel rendelkezünk, ami a digitalizációhoz és a hálózatépítéshez szükséges raktárában.

 

Az Ön Jungheinriches személyes kapcsolattartója  fogja koordinálni a teljes projektet, miközben folyamatos visszajelzést ad a státuszról. A tervezéstől a kulcsrakész átadásig és még azon túl is. Az üzembe helyezés után is rendelkezésre állunk: szerviztechnikusaink az ország telhjes területén és mérnökök nemzetközi hálózata dolgozik ügyfeleinknek. Mint vezető rendszerszállító vállalat, tervezzük, építjük és karbantartjuk teljes raktárrendszerét, miközben az időtállóságot is biztosítjuk. Megvizsgáljuk és értelmezzük a folyamatokat és az üzleti területeket és folyamatosan optimalizáljuk az együttes működésüket – akár egy karmester. A Jungheinrich okos WMS megoldása úgy segít, mint egy digitális metronóm. 

A Jungheinrich WMS adja az ütemet.

A hatékony interfész a különböző területek között.

A Jungheinrich WMS  szolgáltatja az ütemet  a digitalizált és összekapcsolt raktárban. Ez a megbízható szoftver iparágaktól függetlenül menedzseli, irányítja és optimalizálja raktárát biztosítva, hogy folyamatai hosszútávon hatékonyak és egyszerűen követkhetők maradjanak. A döntő kritérium mindig a megbízhatóság. A Jungheinrich WMS egy már érett, kidolgozott platform, amit szakembereink folyamatosan frissítenek, amely mindig tovább bővíthető és fokozatosan növekszik a piaci követelményekkel együtt. Mivel moduláris rendszer, ezért tökéletesen személyre szabható és rugalmasan alakítható a jövőbeni változásokhoz is. Mint amikor egy karmester vezényletével az zenekar összjátéka  kifogástalan hangzást ad..

 

Több mint 150 cég világszerte már profitál a hatékony raktári folyamatokból, amit a Jungheinrich WMS használatával értek el. Ahhoz, hogy a kis és középméretű raktárak is könnyen bevezethessék a digitális raktármenedzsment eszközeit, bevezettük a 2-es sorozatú Jungheinrich WMS  termékünket, amely a gyakorlatban kipróbált és standardizált folyamataival segíti  a vállalatokat.

 

További információ szoftvereinkről és IT rendszereinkről

A Jungheinrich WMS összhangot biztosít a raktárban

Gazdaságos hálózat és a folyamatok tökéletes kontrollja

A digitalizáció és a hálózatépítés életünk sok területén egy mindennapi jelenség. 60 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött, intralogisztikai szaértőként tudjuk, hogy a digitalizáció és a hálózatépítés már a raktárakban is fontos szerepet játszik. Az automatizáció egy kulcs technika. Erről szól Hermann Ammermann, a bensheimi fióktelepünk Logisztikai Rendszerek Vezetőjének pár gondolata.

A raktári virtuóz.

Az új generációs EKX szűkfolyosós raktárakhoz

Egy szűkfolyosós raktárban több raklap elhelyezésére van lehetőség kisebb területen. Semmi nem teljesíti olyan mesterien feladatát egy ilyen raktárban, mint az EKX komissiózó targoncánk.  Okos asszisztensrendszerek és egyszerű rendszerintegráció biztosítják, hogy egy gondolkodó eszközként lépjen fel az Ön digitálisan hálózatba épített raktárában és mértéket teremtsen a piacon.

 

Tudjon meg többet az EKX targoncáról

Szeretné Ön is megadni a kezdőhangot?

Keressen minket egy személyes konzultációért!